miercuri, 31 octombrie 2007

Comertul electronic ...incotro?

Activez in domeniul comertului electronic. Nimic special aici.
Daca ma uit la ceea ce reprezinta SmartBuy.ro in materie de content si de posibilitatile de promovare, incep sa realizez ca acest site este calea catre un real portal de shopping.
Am observat tendinta unor antreprenori de a crea multe shopuri fara o substanta reala, fara un schelet puternic, care intr-un final ies din scena datorita motivului de baza : lipsa de core business.
Catre ce se indreapta comertul electronic?
Raspunsul meu este ca se indreapta spre NOU, VARIAT, INFORMATIE!
Nu toate shopurile trebuie sa vanda un produs pentru a face parte din circuitul comertului electronic! Consider util un site daca imi poate "vinde" informatii utile in primul rand si posibilitatea de consiliere inaintea luarii deciziei finale!
Ramaneti cu ochii pe www.smartbuy.ro, things are going the right way!

4 comentarii:

ltaloi spunea...

Salut! Bravos SmartBuy!
Cum ne va salva SmartBuy? Ne ofera costuri de implementare mai mici? Comisioane la vanzarea produselor prin voi mici? Va oferi consiliere la achizitia produselor direct de la voi din portal??

Liviu Taloi.
0745 289 583

bitzu spunea...

Salut!
SmartBuy va oferi sprijinul magazinelor nou aparute prin consiliere indirecta. Indirecta in sensul ca vor putea analiza uitandu-se pe SmartBuy efectul aparitiei unor categorii de produse cat si rata de deschidere a acelor produse de catre vizitatori.
Proiectele speciale ce vor aparea in viitorul foarte apropiat vor ajuta promovarea oricarui shop, lasand la latitudinea shopului sa trimita mesajul catre utilizatorii site-ului SmartBuy si implicit catre cumparatorii sai.
Ceea ce reuseste SmartBuy sa faca este sa creeze acel plus de credibilitate shopurilor care intr-adevar reprezinta o afacere serioasa si nu una de garsoniera, care se dovedesc a fi "fantome" ale comertului online.
Un element esential este acela ca SmartBuy nu vinde produse in sine ci servicii, cum ar fi listarea de produse, bannere, video-reviews cat si proiecte speciale!
Schimbarea la fata si la interior a acestui site se va produce curand si va intruni toate caracteristicile necesare pentru a sprijini intr-adevar shoppurile din comertul electronic!:)
Ceea ce nu au acum in Romania shopurile online este credibilitate in ochii cumparatorilor, cu cateva exceptii si vorbesc aici de shopurile deja cunoscute!
Repet, consilierea oferita de noi va purta multe chipuri :)

ltaloi spunea...

Multumesc pentru lamuriri.. tine-ma te rog la curent cu schimbarile si cu planurile voastre.
Mersi mult.

liviu@liviutaloi.ro
sau
liviu.taloi@siteaudit.ro

Multumesc inca o data...

bitzu spunea...

Cu multa placere, sigur, te voi tine la curent!